A hollywoodi mosoly közelebb van mint gondolná… a MOM Dentalban!

Smylist® – Mosolytervezés

A személyiséghez illő mosoly megalkotása művészi feladat.

Smylist® rendelés a MOM Dental fogászati rendelőben! Büszkén jelentjük be, hogy a Smylist®megalkotója,
Dr. Csillag Mária csatlakozott csapatunkhoz, hogy a legkorszerűbb technikával varázsoljon gyönyörű mosolyt páciensei arcára.

A Smylist® ötvözi a plasztikai fogászatot, a komplex fogászati kezeléseket, valamint a recontouringot (alsó-felső fogak harmonizálása).

De mi is az a Smylist®?

A Smylist® módszer segítségével a páciens arckarakteréből, arcgeometriájából kiindulva a fogászati beavatkozásokat egyedileg, egyénre szabottan lehet kivitelezni.

Nemcsak a páciens személyiségét, arckarakterét kell figyelembe venni, hanem számos szabályrendszer ismerete, up to date technikák elsajátítása szükséges hozzá.

A digitális mosolytervezés elengedhetetlen feltétele a szoftveres tervezés, melynek segítségével a páciens láthatja a fogászati munka eredményét, sőt megtervezésében aktívan részt is vehet,a fogorvos pedig tudatosan, szabályok szerint megtervezve rendelheti meg a fogtechnikusától a fogászati munkát.

Smylist® Professional szoftverrel pár perc alatt vizualizálható a kiválasztott mosoly, valamint lehetőségünk van akár az összes fogkombinációt megtekinteni arcunkba szimulálva.

Így biztosak lehetünk afelől, hogy a megálmodott mosolyt a tervezés szerint kapjuk meg.

A Smylist® mosolytervezés világszerte lehetőséget biztosít, hogy szabályrendszerével tudatosan alkothassuk meg a harmonikus mosolyt és számítógéppel megtervezve a legmodernebb technikákkal akár pár óra alatt el is készíthessük azt.

Hol érhető el a Smylist®? – A világ számos pontján, mint Bécs, Torino, London, Dubaj.

 

A mosolytervezés menete:

  1. Teljes körű általános fogászati vizsgálat, részletes kórelőzmény felvétellel arc- mosoly- és fogdiagnosztikai fotók készülnek Panorámaröntgen
  2. Mosolydiagnosztikai konzultáció (képek segítségével demonstráljuk az esetleges arc-, mosoly-, fog- és ínyharmóniai problémákat)
  3. Smylist Professional mosolytervező szoftver alkalmazása
  4. Több verziós, írásos kezelési terv
  5. Közös elemzés, az előtte/ utána fotók alapján kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb mosolytípust

A szoftveres tervezés során lehetőség nyílik a fogászati munka megtervezésére és az elkészült fotóban a mosoly megjelenítésére. A tervezés során lehetőség van fogfehérítés hatásának, kerámia héjak, direkt héjak, koronák, kivehető pótlások, fogszabályzás eredményének imitálására, és bármely mosolytípus kipróbálására.

A szakmai döntésben, hogy milyen fogkombináció, illetve mosoly illik hozzánk segítségére leszek, így a tervezés egyszerű, az eredmény pedig Önhöz illő lesz.

A szép mosoly magabiztossá tesz – Smylist®

 

 

Leave a reply