Rendelői fogfehérítés

A fogfehérítés, a fogak eredeti színének világosítását jelenti hidrogén peroxid alkalmazásával. Elkülönítünk otthoni, illetve professzionális rendelői fogfehérítést.
Rendelőnkben, a klinikailag is igazolt Philips Zoom rendszert alkalmazzuk, amely csupán 6% hidrogén peroxidot tartalmaz. Jelenleg ez a legbiztonságosabb rendszer, amely nem jár fájdalommal, eredményes és a fogakat sem roncsolja.
A fogfehérítést, minden esetben megelőzi egy professzionális fogkő eltávolítás. Ezután, már akár másnap megtörténhet a rendelői fogfehérítés.
A kezelés szájterpesz segítségével történik. Az ínyre egy speciális anyag kerül, amely biztosítja az ínyvédelmet. Ezután 4x 15 percig lámpázzuk a mindig újonnan felkent speciális fogfehérítő anyagot.
Fogfehérítés után, egy úgynevezett “fehérdiétát” kell tartani 72 óráig. Fontos kihangsúlyozni, hogy a fogak a kezelés után még pár napig világosodnak, ezért szükséges betartani a diétát. A kezelést követően, a páciens kap egy tájékoztatót, amiben pontosabb képet kap arról, mik a tiltó listás ételek is italok, illetve, hogy miket lehet fogyasztani ebben a pár napban.

 

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítést azoknak ajánljuk, akik félnek a rendelői fogfehérítésnél fellépő érzékenységtől vagy akiknek nincs idejük felkeresni a fogászati rendelőt.

­­Az otthoni fogfehérítés előtt is, csakúgy, mint a rendelői fogfehérítés előtt, szükséges egy professzionális tisztítás, ami után alsó-felső lenyomatot veszünk a fogívekről. A pár napon belül elkészült sínek átadása során kolleganőnk részletes tájékoztatást ad az otthoni fogfehérítés pontos menetéről.

    Translate