MOM-DENTAL

A fogászati kezelés több szakember munkáját is igényli, így a jól képzett, igényes fogszakorvosokból és asszisztensekből álló MOM Dental fogászat csapata összehangoltan, egymást segítve biztosítja a páciensek magas színvonalú ellátását. Fogászatunkon nagy figyelmet fordítunk a biztonságos légkör és kellemes hangulat megteremtésére.
Telephelyeinken minden fogászati szakterület megtalálható.

MOM park telephely

MOM parki telephelyünk, a XII. kerületi MOM park bevásárlóközpontban található. Megközelítése a Csörsz utca felőli bejáraton javasolt. Az épületbe érve rögtön balra található a lift, fogászatunk a második emeleten helyezkedik el.

Ezen a telephelyen két teljesen felszerelt rendelő áll rendelkezésükre, illetve a teljes fogászati diagnosztika elérhető.

Zsigmond téri telephely

Zsigmond téri telephelyünk, a II. kerületben található, a Kolosy tér szomszédságában. Fogászatunk a negyedik emeleten helyezkedik el.

Ezen a telephelyen három teljesen felszerelt rendelő áll rendelkezésükre, illetve a teljes fogászati diagnosztika is elérhető.

Misszió

Küldetésünk, hogy pácienseinket preventíven lássuk el és időben felfedezzük az esetleges fogászati problémákat. Továbbá, hivatásunk célja, hogy bizalmi légkört alakítsunk ki és ezt a bizalmat hosszan fenntartsuk.

 

Translate